JCB AgriPro verreiker met Dual Tech VT transmissie

JCB heeft als eerste en enige fabrikant een verreiker op de markt gebracht die een hydrostatische aandrijving
combineerd met Powershift aandrijving in één machine. Zo heeft men de voordelen van de hydrostaat bij werken aan lage snelheid en de hogesnelheidsefficiëntie van de powershift bij verplaatsingen op de weg.

Powershift

De JCB AgriPro verreiker schakelt boven 19 km/u automatisch over op het Powershift systeem. Dit zowel op de weg als in het veld. Door middel van versnellingen 2,3 en 4 schakelt hij vlot en automatisch tot aan 40 km/u.

Hydrostatische aandrijving

De hydrostatische aandrijving werkt in de eerste versnelling en laat toe om secuur en snel kleine bewegingen te maken. Dit door de oneindig zichzelf aanpassende werksnelheid die men kan aansturen via het voetpedaal.

Een revolutie in productiviteit

Door de combinatie van de twee soorten aandrijving kent de JCB AgriPro verreiker ook een grote toename in productiviteit. Tot 25% snellere cyclustijden tijdens het verhandelen van materiaal, en tot 16% snellere verplaatsing op de weg.

Een revolutie in efficiëntie

De JCB AgriPro verreiker maakt gebruik van de DualTech VT waardoor de JCB EcoMax T4 Final motor volledig tot zijn recht komt. Dit in combinatie met de Smart Hydraulics zorgen ervoor dat deze machine tot 15% minder verbruikt, om dezelfde hoeveelheid aan materiaal te verplaatsen, dan de concurrentie.

Dualtech VT
Agri pro 1

Agri pro 2

Agri pro 3

Agri pro4