De TKD – Van 31 mei t/m 2 juni wordt de Nobelhorst in Almere opnieuw omgebouwd tot de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel. De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar, zodat u kunt vergelijken en testen.

De 27e editie van de TKD verwacht meer dan 200 exposanten die hun nieuwste materieel en andere producten zullen presenteren én demonstreren. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. Als bezoeker wordt u een uniek speelveld geboden waarop fabrikanten, importeurs en dienstverleners van alle merken hun specialismen demonstreren.Vaak kunt u ook zelf, onder begeleiding, de machine uitproberen.

Een buitenterrein van 10 ha voor actieve demonstraties van materieel en een demobaan voor vrachtsauto’s en dumpers maken de TKD tot een unieke buitenbeurs.

Wilt u de beurs gratis bezoeken, dan moet u zich vooraf registreren. Iedereen moet zich apart registreren (dit kan ook door 1 persoon gebeuren). Na registratie ontvangt u het toegangsbewijs per e-mail.

Registreren als bezoeker kan via deze link.

https://tkd.cartaonline.nl/aanbod/inschrijven/cl7/tkd-2018-bezoekers

Kijk voor meer informatie op:

https://www.tkd.nl/