Het Nieuwe Draaien is een efficiënte werkstijl op grondverzetmachines. De werkstijl is te vergelijken met Het Nieuwe Rijden voor auto’s en vrachtwagens. Door slimmer om te gaan met een machine, kan een machinist 5 tot 10 procent besparen op het brandstofverbruik.

het-nieuwe-draaien

Aantal HND-trainbedrijven stijgt naar 23

Begin december is het aantal trainbedrijven Het Nieuwe Draaien gestegen naar 23. Nu zijn ook Broekveldt b.v., HOC Opleiding & Training erkende trainbedrijven Het Nieuwe Draaien geworden. BMWT-lid Broekveldt B.V. is leverancier van nieuwe en gebruikte grondverzetmachines en mag nu trainingen Het Nieuwe Draaien verzorgen. Gerard Potze is trainer Het Nieuwe Draaien voor Broekveldt B.V. HOC Opleiding & Training verzorgt verschillende opleidingen en trainingen intern en extern transport. Hier is nu de training Het Nieuwe Draaien bij gekomen. Gerard Vogelzang is erkend trainer Het Nieuwe Draaien voor HOC Opleiding & Training.

WAAROM ?

Minder kosten Een machinist kan met Het Nieuwe Draaien 5 tot 10 procent besparen op brandstofverbruik. Een gemiddeld loonbedrijf gebruikt op jaarbasis ongeveer 175.000 liter diesel. Een besparing van 10 procent betekent dus 17.500 liter minder verbruik per jaar. Reken maar uit hoeveel dit oplevert in euro’s.

Comfortabeler Het Nieuwe Draaien werkt comfortabeler. Machinisten die energie- en machinebewust werken, haasten zich minder en komen toch tot een uitstekende – soms zelfs betere – productiviteit. De werkhouding geeft minder vermoeidheid en minder kans op fouten – en schades – dan een werkmethodiek gericht op snelheid.

CO2-reductie Minder brandstofverbruik door Het Nieuwe Draaien heeft als positief gevolg reductie van CO2.

Geïnteresseerd naar de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. CO2-prestatieladder kan dit een groot voordeel opleveren. Het nieuwe draaien wordt namelijk meegenomen in het beoordelingscriterium voor de CO2-prestatieladder. Een hoge score op deze prestatieladder wordt beloond met een voordeel in uw aanbestedingsprocessen.

https://www.youtube.com/watch?v=EbBWvGrEpW8

bmwt-het-nieuwe-draaien