img-tandemwals-01

Tandemwalsen van jcb zijn opgewassen tegen de zware vereisten die de aanleg van gladde oppervlakken stelt. Met behulp van geavanceerde ontwerpprocessen zoals analyses volgens de eindige-elementenmethode hebben we zeer robuuste machines gebouwd die maximale prestaties leveren in combinatie met lage operationele kosten.

Meer weten? Neem contact op.

img-tandemwals-01a

JCB VMT380- en 430-walsen zijn voorzien van een opwekkeras die in één stuk uit één massief stuk staal is gedraaid. Er is niets dat kan uitvallen of losgaan.

 Alle walsslangen lopen binnen de walssteunen, zodat ze niet beschadigd kunnen raken.

We hebben het centrale scharnierpunt gemaakt met gietijzeren gedeelten en op basis van de eindigeelementanalyse om duurzaamheid te garanderen.

 Het IP69 elektrische systeem van de VMT380- en VMT430-machines is volledig afgedicht om reiniging met een hogedrukspuit of zware regens te weerstaan.

 Het koelsysteem is aan de achterzijde gemonteerd binnen de metalen structuur, waar het optimaal beschermd is.

Schade voorkomen

Alle bovenstructuren zijn smaller dan de wals om schade tijdens manoeuvreren te voorkomen.

img-tandemwals-01

img-tandemwals-02a

De automatische trillingsregeling wordt geactiveerd wanneer de rijhendel uit de neutraalstand wordt gehaald, en dit zorgt voor een perfecte afwerking aan de uiteinden van de laag.

De VMT-machine heeft drie frequentie-instellingen (50/59/66 Hz), zodat u die altijd exact op uw behoeften kunt afstemmen. Met de snelle, hoge frequentie van 66 Hz kunt u heel snel werken, wat ideaal is bij materiaal dat snel hard wordt.

Onze toonaangevende trillerprestaties van 63 kN staan garant voor een geweldige productiviteit.

De VMT380- en VMT430-machines zijn zeer veelzijdig: u kunt ze instellen voor trilling voor en achter, alleen trilling voor of alleen trilling achter.

Een kleine draaicirkel betekent dat u de wals uitstekend kunt manoeuvreren op kleine werkplekken. 

We hebben onze machines gemaakt met een walsverschuiving van maar liefst 80 mm, zodat ze met gemak obstakels kunnen omzeilen.

Het hellingsvermogen van de VMT380- en VMT430-machines is maar liefst 42% en dat maakt de wals enorm veelzijdig. Om dit te bereiken hebben we gebruikgemaakt van een krachtige dieselmotor met vier cilinders, hydraulische onderdelen met een hoog koppel en een optimale gewichtsverdeling.

Maximale stootbescherming

Een verzonken stijve motorkap, beschermd door een stalen koeienvanger, biedt maximale stootbescherming.