ruw-terrein-heftruck-01

We bouwen onze ruwterreinvorkheftrucks voor een lange levensduur

Wanneer u op locatie bent, zijn productiviteit en prestaties uiteraard het belangrijkst. De nieuwste JCB ruw terreinvork heftrucks hebben meer dan genoeg functies om beide te kunnen waarborgen.

Meer weten? Neem contact op.

ruw-terrein-heftruck-hefvermogen

Opties
Modelopties bestaan uit de 926 (2600 kg hefvermogen), 930 (3000 kg hefvermogen) en de 940 (4000 kg hefvermogen)

Elk terrein
U kunt uw ruw terreinvork heftruck instellen voor elke toepassing en elk terrein; u kunt kiezen uit tractiebanden of industriële banden met een grote diameter; palletvorken van 1067 mm of 1200 mm lengte; en u kunt voor elk model kiezen uit tweewielaandrijving of vierwielaandrijving.

Masthulpsysteem
We bieden een optioneel enkel- of dubbelwerkend masthulpsysteem aan, zodat u uit een groot aantal opties kunt kiezen om de productiviteit te verhogen.

Grotere hydraulische pomp

Onze nieuwe, grotere hydraulische pomp met een hoog debiet zet vermogen om in efficiënt hefvermogen voor een hogere productiviteit en snellere cyclustijden.

ruw-terrein-heftruck-02

Snelle en eenvoudige controle
De linkerpowershuttle op de stuurkolom biedt de bestuurder snelle en eenvoudige controle over de richting.

Minimum aan concessies
Als onderdeel van de verticale integratiestrategie van JCB, bouwen we de motor, transmissie, hydraulische cilinders en cabine van elke nieuwe ruwterreinvorkheftruck zodanig dat deze perfect samenwerken. Het eindresultaat bestaat uit een minimum aan concessies en optimale prestaties.

Stopvermogen
De servosturing van de remmen op alle wielen zorgt voor een vlot en responsief stopvermogen, en deze wordt standaard geplaatst op het 940-model of is optioneel verkrijgbaar op de 926- en 930-modellen.

Mastlengten

Verschillende toepassingen hebben verschillende mastlengten nodig en daarom kunt u uit varianten van 3,6, 4,5, 5,5 en 6,7 m kiezen.