rups-graafmachine-page-header

Hydraulische graafmachine

Voordat u een graafmachine koopt, moet u zeker weten dat deze sterk genoeg is om alle taken uit te voeren die u ervan verwacht. Gelukkig krijgt u bij een js200/210/220 standaard sterkte en duurzaamheid.

Meer weten? Neem contact op.

rups-graafmachine-assemblage

Assemblageprocessen

Onze geavanceerde productie- en assemblageprocessen zorgen voor hoogwaardige onderdelen met hoge precisie.

rups-graafmachine-componenten

Lange levensduur

Onze motortechnologie is getest en bewezen; we hebben sinds 2004 200.000 dieselmax-motoren geproduceerd. Om een lange levensduur te garanderen, is de ecomax t4i/fase iiib-motor van de js200/210/220 getest gedurende 110.000 uren in 70 verschillende machines in de zwaarste toepassingen en omgevingen.

rups-graafmachine-loopwerk

Componenten

De jcb js200/210/220-machines maken gebruik van de best mogelijke componenten, zoals berco loopwerk, kawasaki pompen, kayaba kleppenblokken en jcb ecomax-motoren. 4

rups-graafmachine-giek-dipper

Versterkte giek en dipper

De nieuwe versterkte giek en dipper bestaan uit hoogwaardig staal en zijn voorzien van drie behuizingsplaten en gegoten eindplaten voor sterkte en duurzaamheid.

Optimale levensduur

Aan de hand van de eindigeelementenmethode in combinatie met uitgebreide machine- en duurzaamheidstests zorgen we voor een optimale levensduur van de belangrijkste onderdelen.

rups-graafmachine-page-header-02

rups-graafmachine-onderwagen

 x-frameconstructie

De sterke onderwagen van een jcb js200/210/220 bestaat uit een volledig gelaste x-frameconstructie waardoor een lange levensduur is gegarandeerd, zelfs in de meest veeleisende toepassingen. 5

rups-graafmachine-zwenkframe

Gesloten zwenkframe

6 Een volledig gesloten zwenkframe in kokerontwerp verhoogt de sterkte en verlaagt de belasting. Bovendien is deze constructie zeer goed bestand tegen impactschade.

 rups-graafmachine-bovenframe

Robuuste bovenframe

Het sterke en robuuste bovenframe biedt maximale duurzaamheid en ondersteuning.

rups-graafmachine-deur

Duurzame deur

Onze stijve en duurzame deur zorgt voor uitstekende sterkte en stijfheid.

Vastgelast

De toren van de JCB JS200/210/220 is vastgelast op het bovenste en het onderste frame van de onderwagen.

rups-graafmachine-page-header-03

Tijd en geld besparen is belangrijker dan ooit. Wij hebben er dus voor gezorgd dat de onderdelen van de nieuwe jcb js200/210/220, waaronder de ecomax t4i-motor, perfect samenwerken. In ruil krijgt u een machine die zo efficiënt en productief mogelijk is.

rups-graafmachine-snelwisselsysteem

Snelwisselsysteem

Het snelwisselsysteem van jcb zorgt dat het verwisselen van uitrustingsstukken snel en eenvoudig gaat, en is specifiek ontworpen voor de js-reeks.

rups-graafmachine-optioneel

Extra veelzijdigheid

JCB biedt een volledige lijst van optioneel extra leidingwerk omvat hamerleidingen, extra leidingen, gekoppelde debietleidingen en leidingen met laag debiet voor extra veelzijdigheid.

rups-graafmachine- rubberprofielen

Rubberprofielen

OKies de optionele rubberprofielen en u kunt de JS200/210/220 inzetten op gevoelige ondergronden zoals asfalt zonder deze te beschadigen.

Enorm aanbod uitrustingsstukken

De JS200/210/220 is een uiterst veelzijdige machine, mede dankzij een enorm aanbod uitrustingsstukken waarmee u een groot aantal taken kunt uitvoeren.

rups-graafmachine-page-header-04

Een JCB JS200/210/220 heeft gedempte uiteinden van de hydraulische cilinders voor de giek en dipperarm om schokbelastingen te voorkomen, uw machine te beschermen en het comfort van de machinist te verhogen.

 De jcb js200/210/220 heeft een stevig en stabiel werkplatform voor snelle cyclustijden.

de js200/210/220 is uiterst productief in alle toepassingen dankzij een enorme uitbreekkracht van 15.200 kg en snelle cyclustijden.

rups-graafmachine-simultaan

Multifunctionele werking

Simultaan rijden en graven verloopt vlot en snel dankzij een intuïtieve multifunctionele werking.

rups-graafmachine-regeneratiesysteem

Hydraulische regeneratiesysteem

Het innovatieve hydraulische regeneratiesysteem van JCB zorgt ervoor dat olie van de cilinders wordt teruggestuurd, voor kortere cyclustijden en een lager brandstofverbruik.

rups-graafmachine-vermogensbanden

Variabele vermogensbanden

Met de variabele vermogensbanden van de JS200/210/220 kunt u prestaties, en dus ook besparingen, aanpassen aan specifieke taken.

Brandstofzuinigheid

Om brandstof te besparen, verlaagt de functie automatisch stationair draaien van JCB het toerental wanneer de hydraulische systemen niet in gebruik zijn. Om de brandstofzuinigheid verder te optimaliseren, is de JS200/210/220 uitgerust met geavanceerde hydraulische technologie, zoals geoptimaliseerde instellingen voor de hydrauliekpomp, een geavanceerd spoelontwerp en uiterst geavanceerde elektronische beheersoftware.

rups-graafmachine-page-header-05

Jcb graafmachines zijn ontworpen rondom de machinist. Dit is goed voor hen, maar nog beter voor u. Een goed comfort en groot gebruiksgemak betekent een goede productiviteit.

rups-graafmachine-voorruit

Uitstekend zicht

Een voorruit die 70/30 kan worden opgesplitst biedt uitstekend zicht naar voor in de JCB JS200/210/220. Een duidelijk zicht op de voorzijde van de rechterrups maakt gemakkelijk en veilig graven van sloten en manoeuvreren mogelijk. Een innovatieve lage motorkap biedt een uitstekend zicht naar achter.

rups-graafmachine-kleurendisplay

Kleurendisplay

De multifunctionele kleurendisplay van 7" is gemakkelijk afleesbaar in alle lichtomstandigheden, geeft onmiddellijk informatie over de werking en heeft een aanpasbaar startscherm. De functie Tool Select van de JS200/210/220 kan snel en nauwkeurig extra hydraulische circuits instellen om te worden aangepast aan de stroom- en drukvereisten van elk uitrustingsstuk.

Lichte, intuïtieve en vlotte bedieningselementen bieden comfort en productiviteit. De knop voor extra vermogen die bij de JS200/210/220 op de joystick is geplaatst, geeft snel extra hydraulisch vermogen. Een groot dakraam van gelamineerd glas geeft de JS200/210/220 optimaal zicht voor het werken op hoogte. Een gebalanceerd zwenksysteem en een elektronisch/hydraulisch bediende zwenkrem biedt snelheid en precisie.

rups-graafmachine-page-header-06

De JS200/210/220 creëert een stillere werkomgeving binnen en buiten. Omdat we de geluidsniveaus hebben teruggebracht tot 72 dB(A) binnen en 103 dB(A) buiten, kunt u de machine overal en op elk moment gebruiken.

De cabines van de JCB JS200/210/220 zijn voorzien van 6 flexibele rubber bevestigingen die geluid en trillingen minimaliseren.

Bovendien staat de cabine onder druk om te voorkomen dat stof binnendringt.

rups-graafmachine-klimaatregeling

Optionele klimaatregeling

De optionele klimaatregeling biedt een precies gecontroleerde cabinetemperatuur met verse lucht of gerecirculeerde lucht. De voorruit wordt helder gehouden dankzij een ontwasem-/ontdooifunctie.

rups-graafmachine-bagagevak

Bagagevak

Er is een ruim bagagevak achter de bestuurdersstoel.

rups-graafmachine-antislippedalen

Antislippedalen

Een groot vloeroppervlak met grote antislippedalen biedt gemakkelijke en precieze bediening.

De cabine en bedieningselementen van de JS200/210/220 zijn afzonderlijk verstelbaar, zodat het gemakkelijk is om de perfecte werkpositie te vinden.

Wij bieden op maat gemaakte stoelopties voor verschillende toepassingen.

rups-graafmachine-page-header-07

De bronzen scharnierpennen van de giek en dipper van de JS200/210/220 zijn met grafiet geïmpregneerd en hoeven maar één keer per 1000 uur worden gesmeerd.

De smeerpunten van de JS200/210/220 zijn ook gegroepeerd zodat hoge scharnierpunten snel en veilig toegankelijk zijn.

rups-graafmachine-luchtfilter

Luchtfilter

Het luchtfilter op een JS200/210/220 is eenvoudig toegankelijk en een constructie met twee elementen vereenvoudigt het reinigen.

rups-graafmachine-eenvoudig-onderhoud

Eenvoudig onderhoud

De filters op een JS200/210/220 (motorolie, hydrauliekolie en brandstof) bevinden zich centraal voor snel en eenvoudig onderhoud.

rups-graafmachine-eenvoudig-gereinigd

Afzonderlijk

De radiateur, hydraulische koeler en intercooler zijn naast elkaar gemonteerd en kunnen dus afzonderlijk worden onderhouden en eenvoudig worden gereinigd.

We hebben de jcb js200/210/220 ontworpen voor grote duurzaamheid en een groot onderhoudsgemak. Dit maakt de machine betaalbaar, efficiënt en uiterst productief, waardoor u het meeste uit uw machine haalt.

rups-graafmachine-page-header-08

De motorkappen van de JCB JS200/210/220 gaan open en dicht met cilinders met gasveren en de serviceruimtes zijn groot en breed voor een gemakkelijke toegang.

rups-graafmachine-ecomax

EcoMAX-motor

Omdat de EcoMAX-motor geen nabehandeling van de uitlaatgassen nodig heeft, is er geen dure, hittebestendige smeerolie nodig. 4 De meeste Tier 4i-motoren gebruiken een roetfilter (Diesel Particulate Filter - DPF) of SCR waarvoor aanvullende AdBlue-vloeistof is vereist. Bij EcoMAX dit niet nodig en bespaart u verder.

rups-graafmachine-visibowl-voorfilter

Spoelfiltersysteem

We hebben het Visibowl-voorfilter op de JS200/210/220 kunnen weglaten dankzij ons nieuwe spoelfiltersysteem. Dit gebruikt de zuigkracht van de koelventilator om zwaardere deeltjes uit het inductiesysteem te verwijderen. 5

rups-graafmachine-herkalibratieoptie

Verhoogde restwaarde

Dankzij onze innovatieve herkalibratieoptie kan EcoMAX op minder geraffineerde brandstoffen lopen. Dit betekent dat de JS200/210/220 in meer gebieden kunnen worden herverkocht, wat de restwaarde verhoogt.

rups-graafmachine-systeemfouten

Nieuwe monitor

De nieuwe monitor van JCB in de cabine controleert het olie- en koelvloeistofpeil en toont systeemfouten bij het opstarten.

rups-graafmachine-page-header-09

Veiligheid op de werkvloer is essentieel. We hebben de jcb js200/210/220 ontworpen om zoveel mogelijk hoogtechnologische beveiligingen in te bouwen. Kortom: uw machinisten zijn in veilige handen.

rups-graafmachine-motorkap

De motorkap van de JS200/210/220 gaat van voor naar achter open voor een gemakkelijke en veilige toegang tot de motor.

rups-graafmachine-cabine

De cabines van de JCB JS200/210/220 zijn beschikbaar met een integrale Roll Over Protection Structure (ROPS). Het is ook eenvoudig om de Falling Objects Protection Structure (FOPS) van JCB te installeren dankzij de standaard montagebeugels

rups-graafmachine-2GO-systeem

De Safety Level-vergrendeling van JCB isoleert de hydraulische functies volledig om onbedoelde bewegingen te voorkomen. Ons 2GO-systeem zorgt ervoor dat een JCB JS200/210/220 alleen kan worden 3 gestart in een veilige vergrendelde positie via twee afzonderlijke invoeren.

rups-graafmachine-treden-platformen

De treden en platformen van de JCB JS200/210/220 zijn bekleed met slipvaste, geperforeerde stalen platen voor optimale grip, zelfs bij vocht of ijs. Bij platen die met bouten zijn bevestigd, zijn de bouten verzonken 5 om struikelgevaar te voorkomen.

rups-graafmachine-achteruitkijkcamera

U hoeft niet op de JS200/210/220 te klimmen om het oliepeil te controleren; alle routineonderhoud kan worden uitgevoerd vanaf grondniveau.

rups-graafmachine-veiligheidsrails

Optionele veiligheidsrails beschermen de machinisten tegen valpartijen wanneer ze op de bovenstructuur van de JS200/210/220 staan.

De optionele zwaailampen van de JS200/210/220 kunnen de veiligheid ter plaatse verder verhogen.

rups-graafmachine-LED-werklichten

Kies LED-werklichten voor een nog beter zicht op de JS200/210/220.