img-bandenkraan-01

standaard sterkte en duurzaamheid

Voordat u een mobiele graafmachine koopt, moet u zeker weten dat deze sterk genoeg is om alle taken uit te voeren die u ervan verwacht. Gelukkig krijgt u bij een jcb js145w/160w standaard sterkte en duurzaamheid.

Meer weten? Neem contact op.

img-bandenkraan-assemblage

Assemblage

Onze geavanceerde productie- en assemblageprocessen zorgen voor hoogwaardige, met hoge precisie geassembleerde onderdelen. mobiele graafmachine

img-bandenkraan-motor

EcoMAX T4i/Stage

JCB-motoren zijn uitvoerig getest en aantoonbaar betrouwbaar. Sinds 2004 hebben we 200.000 DIESELMAX-motoren gebouwd. Bovendien hebben we onze nieuwste EcoMAX T4i/Stage IIIB-motor 110.000 uur getest in 70 machines, en dat onder de zwaarste toepassingsomstandigheden.

test2

Giek en arm.

De versterkte giek en arm van de js145w en de 160w zijn gemaakt van hoogwaardig staal en voorzien van enkelvoudige behuizingsplaten en interne keerplaten. Zo is een lange levensduur gegarandeerd.

img-bandenkraan-componenten

Componenten

De JCB JS145W/160W is uitgerust met de beste Componenten in de markt, namelijk een JCB-motor, Kawasaki-pompen, Kayaba-Ventielenblok en assen van naar keuze ZF of JCB.

Multifunctioneel

De JS145W/160W is een multifunctioneel apparaat waarmee u uw productiviteit kunt verhogen doordat die gemakkelijk en met precisie zeer veel verschillende taken kan uitvoeren: heffen, graven, nivelleren, uitladen en nog meer werkzaamheden met uitbreidingsstukken.

img-bandenkraan-02

standaard sterkte en duurzaamheid

img-bandenkraan-zwenkframe

Bestand tegen impactschade

Een volledig gesloten zwenkframe in kokerontwerp verhoogt de sterkte en verlaagt de belasting. Bovendien is deze constructie zeer goed bestand tegen impactschade.

img-bandenkraan-bovenframe

Robuust bovenframe

Het sterke en robuuste bovenframe biedt maximale duurzaamheid en ondersteuning.

img-bandenkraan-assen-dozerbladen-steunpoten

Verschillende configuraties

Onze zwaar uitgevoerde assen, dozerbladen en steunpoten zijn ontwikkeld voor de zwaarste toepassingen. De machine is verkrijgbaar in tal van verschillende configuraties en kan voor elke klus geschikt worden gemaakt.

img-bandenkraan-deur

Duurzame deur

Onze duurzame deur heeft een uitstekende sterkte en stijfheid.

Multifunctioneel

De JS145W/160W is een multifunctioneel apparaat waarmee u uw productiviteit kunt verhogen doordat die gemakkelijk en met precisie zeer veel verschillende taken kan uitvoeren: heffen, graven, nivelleren, uitladen en nog meer werkzaamheden met uitbreidingsstukken.

img-bandenkraan-03

img-snelwissel

Snelwisselsysteem

Zeer veelzijdig. Het snelwisselsysteem van jcb is speciaal ontworpen voor de js-reeks en zorgt ervoor dat het verwisselen van uitrustingsstukken snel en eenvoudig gaat. Voor optimale flexibiliteit biedt jcb een volledig assortiment van optioneel extra leidingwerk, zoals hamerleidingen, extra functies groot en klein circuit.

img-cabine

Cabine

Met de optioneel, hydraulisch verstelbare cabine kan men tot maar liefst 2,3 m hoger komen dan bij een standaardmachine. Daardoor kan de machinist tijdens het laden in containers met hogere zijkanten kijken, wat de kans op schade beperkt, de productiviteit vergroot en de veiligheid op de werkplek verbetert.

img-tiltrotator

Tiltrotator

Voor optimale productiviteit kunnen de js145w en de js160w worden uitgerust met een tiltrotator, die een extra kanteling van 45 graden en een draaiing van 360 graden tussen de arm en het uitrustingsstuk mogelijk maakt.

img-tiltrotator-geschikte-installatie

Ongeëvenaarde tiltrotator-prestaties

Onze innovatieve, voor een tiltrotator geschikte installatie biedt een onafhankelijke hydraulische flow voor speciale eisen. In combinatie met de speciaal hiervoor ontworpen joysticks met geïntegreerde besturing levert dit ongeëvenaarde tiltrotator-prestaties.

img-bandenkraan-04

Hydraulische regeneratiesysteem

Het innovatieve hydraulische regeneratiesysteem van JCB zorgt ervoor dat olie van de cilinders wordt teruggestuurd, voor kortere cyclustijden en een lager brandstofverbruik. Geavanceerde hydraulische technologie, geoptimaliseerde instellingen voor de hydraulische pomp en verbeteringen in het ontwerp van de software voor het elektronicabeheer zorgen voor een optimaal brandstofverbruik.

Proportioneel regelsysteem

Dankzij een nieuw proportioneel regelsysteem voor de ventilator voor de motorkoeling kan de ventilatorsnelheid optimaal worden afgesteld. Hierdoor nemen de geluidsoverlast door onnodige luchtstroom en het brandstofverbruik af.

img-joystick

Soepele aandrijving

Als aanvulling op de soepele en gelijkmatige aandrijving wordt de JS145W/160W standaard geleverd met bediening vooruit/neutraal/achteruit, handig in de rechterjoystick geïntegreerd.

img-ecomax

EcoMAX T4i/Stage

De nieuwe EcoMAX T4i/Stage IIIB-motor van JCB verbruikt 10% minder brandstof dan onze Tier 3-motoren, wat een aardige besparing oplevert. Dit is deels te danken aan het feit dat EcoMAX een hoog koppel bij slechts 1500 –1600 tpm levert, waardoor de hydraulica zuiniger met de brandstof omgaat.

img-variabel-vermogen

Efficiëntie maximaliseren

Met de variable vermogens instelling van de JS145W/160W kunt u de prestaties aanpassen aan specifieke taken en daardoor de efficiëntie maximaliseren.

img-bandenkraan-05

Flexibiliteit

We hebben de jcb js145w/160w ontworpen met het oog op flexibiliteit, comfort, ergonomie en een intuïtieve bediening. Dit is goed voor uw machinisten, maar nog beter voor u: een groot gebruiksgemak betekent een hoge productiviteit.

 De js145w/160w biedt een rustigere werkomgeving binnen en buiten. We hebben de geluidsniveaus teruggebracht tot 72 db(a) binnen en 99 db(a) buiten, zodat u de machine op elke locatie en op elk moment kunt gebruiken. De cabines van de jcb js145w/160w zijn voorzien van zes rubber dempers die geluid en trillingen tot een minimum beperken.

img-bedieningselement

Vlotte bedieningselementen

Lichte, intuïtieve en vlotte bedieningselementen bieden meer comfort en productiviteit. De knop voor extra vermogen die op de joystick is geplaatst, geeft snel extra hydraulisch vermogen.

De optionele proportionele functie staat garant voor een soepele precieze bediening, betere multifunctionaliteit en verdere brandstofbesparing.

img-stuurkolom

Perfecte bedieningspositie

De robuuste stuurkolom en de bedieningselementen zijn los van elkaar instelbaar, zodat u eenvoudig de perfecte bedieningspositie kunt creëren.

img-bagagevak

Bagagevak

De JS145W/160W heeft een ruim bagagevak achter de stoel van de machinist met een extra 12 Volt aansluiting: ideaal voor een koelbox.

img-klimaatregeling

JCB-klimaatregeling

Met de optionele JCB-klimaatregeling kunt u de cabinetemperatuur exact regelen met luchtverversing of -hercirculatie. De voorruit blijft steeds doorzichtig dankzij een ontwasem-/ontdooifunctie.

img-stabilisatorbediening

Responsieve joysticks

De handig geplaatste dozer- en stabilisatorbediening biedt in combinatie met soepel werkende en responsieve joysticks een uitstekende controle van de 145W/160W, zodat maximale productiviteit en maximaal gebruiksgemak gegarandeerd zijn.

img-kleurenscherm

7-inch kleurenscherm

Het standaard multifunctionele 7-inch kleurenscherm is makkelijk af te lezen onder alle belichtingsomstandigheden en biedt direct toegang tot informatie over de bediening van de machine. De startschermen zijn aanpasbaar, 9 zodat de machinist zelf kan bepalen welke informatie wordt weergegeven.