JCB TM320s T4F kniklader voor Mts. Krabben-Renken

Onlangs mochten wij een nieuwe JCB TM320s T4F kniklader afleveren bij Mts. Krabben-Renken te Vriescheloo.
De TM320s beschikt over een complete aandrijflijn van JCB met o.a. een 4,8 ltr 145PK sterke JCB Ecomax motor, een 6 traps powershift met lock-up en sterke limited slip assen.
Uniek bij de JCB TM320s is zijn knikpunt, die knikt en kantelt. Hierdoor kan JCB 2 starre assen monteren en heeft de machine de beste stabiliteit en blijven de wielen altijd in contact met de grond en dit resulteert in maximale tractie.
Standaard is deze machine verder voorzien van een luxe luchtgeveerde stoel, automatische giekvering, airco, cilinders met einddemping en drukloos zetten van de ventielen vanuit de cabine.
Op wens van de familie Krabben is de JCB verder voorzien van een pin & cone hydraulisch snelwissel, vangmuil trekhaak, hydraulische trailerrem, 12V stekkerdoos, extra hydraulische functie aan voorzijde voor bediening
van een kistenkantelaar, led werkverlichting en dubbele zwaailampen.
De Telemaster zal bij Mts. Krabben-Renken dagelijks ingezet worden op het akkerbouwbedrijf wat gespecialiseerd is in de teelt van aardappelen. Het vullen van de pootmachine met een kistenkantelaar en het opscheppen van de geoogste aardappelen behoren dan tot de werkzaamheden.
Wij danken de familie Krabben voor het vertrouwen en wensen hun heel veel werkplezier met hun nieuwe JCB.