JCB 427 S voor Loon- en Grondverzetbedrijf Krans uit De Wilp

Gisteren heeft Loon- en Grondverzetbedrijf Krans uit De Wilp hun nieuwe JCB 427s in gebruik genomen.
Onder het motto “ maximale capaciteit op de bult, met het laagste brandstofverbruik” wat wij als JCB dealer gezamenlijk met al onze collega’s dagelijks roepen over de JCB Agri lijn wielladers ontstond de interesse bij Loonbedrijf Krans. Na in het verleden als eens naar wat later bleek een succesvolle demo te hebben gedraaid was de tijd nu daar om te investeren in een nieuwe JCB 427s. Deze 13 ton wegende krachtpatser maakt het verschil op de kuil door zijn 180PK sterke Cummins T4 Final motor met Ad Blue en zonder roetfilter en zijn 6 traps powershift transmissie met lock-up in alle versnellingen. Voeg daar een automatisch 100% blokkerend differentieel op de vooras aan toe en deze machine is op de kuil iedereen de baas. Kan het nog gekker? Ja want dan is er altijd nog zijn grote broer de 435s.
Voor Loonbedrijf Krans was de 13 ton eigen gewicht de max omdat de machine ook ingezet wordt voor balentransport en diverse grondverzet werkzaamheden. De machine is voor Krans op maat geleverd, namelijk met Michelin 600/65R25 XLD L3 banden met een set dubbel lucht 270/95R38 op de vooras, een hydraulisch snelwissel Luxe High Spec cabine met, 360° led werkverlichting, luxe luchtgeveerde en verwarmde stoel, geïntegreerde camera in 2e scherm, continu instelbare olieopbrengst voor de kuilverdeler, breedte lampen en markeringborden voor rijden op vergunning met dubbel lucht banden op de openbare weg, vangmuil trekhaak met trailerrem ventiel en 7-polige stekkerdoos, groot leidingwerk voorop de giek met stroompunten voor extra werklampen en stroom op de kuilverdeler.
Een zeer complete machine waarmee de machinist na volle tevredenheid zijn werk uit kan voeren mede door de luxe uitgeruste Command Plus cabine die er voor zorgt dat lange dagen werken op de kuil een plezier wordt.
Wij danken Loon- en Grondverzetbedrijf Krans dan ook voor het vertrouwen en wensen hun heel veel kuilplezier met hun JCB 427 S.

www.loonbedrijfkrans.nl